Orkest van gevonden geluiden

Haarlem zit vol verborgen kunstwerken, talenten en kunstenaars. 37PK, Platform voor Kunsten, biedt deze kunstenaars de ruimte om hun passie te delen. Dit maakt ieder bezoek verrassend door alle verschillende soorten kunst. Tijdens Museumnacht Kids doen we mee met het werk van Daniël Maalman, van wie de tentoonstelling Foundscape Orchestra te zien is, met een workshop instrumenten maken, een speurtocht en superhelden-suit-ontwerpen.

< Zaterdag 21 oktober van 17.00 tot 21.00 uur, tickets 7,50 euro >

  • Event
  • 21 oktober 2023
  • WORKSHOP ORKEST VAN GEVONDEN GELUIDEN

Foundscape Orchestra is een vreemd orkest. Hier vind je geen trompetten, blokfluiten en saxofoons, maar theekopjes, borden en stoelpoten. Hele normale voorwerpen, die stiekem best wel goed klinken… In deze workshop maak je zelf een muziekstuk van verschillende voorwerpen. Zo leer je op een andere manier te luisteren naar je dagelijkse omgeving. Overal zit muziek in, je moet het alleen even weten te vinden!

  • SUPERHELDEN SOUNDSUIT

Kom een cape of masker knutselen voor jouw eigen superhelden outfit! Omdat bij 37PK alles in het teken van geluid staat, kun je kleine geluidsmakers aan je cape of masker vastmaken. Zo kan iedereen horen dat de superhelden er aankomen!

  • SPEURTOCHT DOOR HET ORKEST VAN GEVONDEN GELUIDEN

In de tentoonstelling van kunstenaar en elektronisch muzikant Daniel Maalman valt er nog veel meer te ontdekken dan licht en geluid, kom je mee speuren in dit orkest van gevonden geluiden?

Museumnacht Kids is een evenement speciaal voor alle gezinnen met kids tussen de 4 en 12 jaar. Beleef lokale musea en culturele instellingen na sluitingstijd door middel van een extra leuk programma. Er is genoeg te doen: spannende speurtochten, coole workshops, leerzame rondleidingen en nog veel meer. Dit alles met het doel om kinderen op jonge leeftijd en op een speelse manier in aanraking te laten komen met de kunst en cultuur van een stad.

Een kaartje voor Museumnacht Kids Haarlem kost € 7,50. Zowel voor kinderen vanaf 4 jaar als voor ouders heb je een ticket nodig. De prijs is hetzelfde.

Met het ticket kun je alle deelnemende musea en culturele instellingen bezoeken tussen 17:00 en 21:00 uur en mag je met alle activiteiten meedoen. Deelname aan de activiteiten is op basis van beschikbaarheid.

Klik hier om je kaartje te bemachtigen

Gerelateerd

Blijf op de hoogte

Meld je aan voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze exposities, evenementen en ander kunstnieuws uit Haarlem.

Aanmelden