charging...

Tot half september heeft 37PK een zomerstop! Er wordt wel gewerkt, maar we zijn minder aanwezig en de tentoonstellingsruimte is gesloten.

  • Event
  • 7 augustus – 25 september 2023

Het voorwerk voor de herfst en winter zijn wel al in volle gang. Na de zomervakantie wordt ARTCORE op volle kracht hervat. En daarnaast is er een tentoonstelling in aantocht - met bijbehorende workshops voor scholen - van werk van Daniel Maalman, zal tijdens de Kunstlijn Lenneke Overmaat haar project SOUNDWAVES presenteren en werkt artist-in-residence Róbert Batykó aan een solotentoonstelling bij 37PK en een expositie bij Horizonverticaal eind november. En tegelijk wordt er gewerkt aan Cultuur023, een nieuwe culturele agenda voor Haarlem en een manifestatie waarbij een maandlang het spotlicht wordt gezet op bijzondere culturele activiteiten in de verschillende delen van de stad. Ook zal de DOC4 residency van Baoyang Zhao, geselecteerd uit de dit jaar afgestudeerde kunstenaars van HKU Fine Arts, voorbereid worden om begin volgend jaar te kunnen starten. Kortom, het is deze zomer even rustig bij 37PK maar we zitten zeker niet stil!

Tussen 10 augustus en 25 september is het kantoor van 37PK op woensdag, donderdag en vrijdag bereikbaar per e-mail: info@37pk.nl.

Gerelateerd

Blijf op de hoogte

Meld je aan voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze exposities, evenementen en ander kunstnieuws uit Haarlem.

Aanmelden