Haarlem Overdrijft Expositie

Na een spetterende Haarlem Overdrijft weekender is het tijd om de daadwerkelijke werken ook op het droge te kunnen aanschouwen zonder enige vorm van drijvend middel.

  • Expositie
  • 22–24 juli 2022

Haarlem Overdrijft is een tweedaagse kunst en cultuur route op het water, waarbij je wordt overspoeld over de prachtige Haarlemse grachten lang verschillende kunstwerken en uiteenlopende artiesten.

Vanaf vrijdag 22 juli zullen wij alles werken tentoonstellen bij 37PK. Hier zijn de werken goed en rustig van dichtbij te bekijken en zijn ze ook te koop voor wie daar interesse in heeft. Uiteraard gaat alles direct naar de kunstenaars zelf. Vrijdag 22 juli zullen wij vanaf 13:00 de opening groots vieren en staan wij klaar met drankjes, een dj en zal er zelfs een veiling zijn!

Mocht je niet kunnen op vrijdag? Geen probleem. De werken zullen zaterdag 23 juli en zondag 24 juli van 13:00-17:00 nog te zien zijn bij 37PK.

De entree is geheel gratis!

Gerelateerd

Blijf op de hoogte

Meld je aan voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze exposities, evenementen en ander kunstnieuws uit Haarlem.

Aanmelden