Kunstlijn expositie

Studio37 (onderdeel van 37PK) toont tijdens de Kunstlijn een groepstentoonstelling met recent werk van 15 verschillende kunstenaars. Curator van de tentoonstelling is pietsjanke fokkema. Zij is docent/kunstenaar en drijvende kracht achter Studio37. Er is een brede variatie aan werken te zien.

  • Expositie
  • 4–13 november 2022

De kunstenaars werken vanuit diverse disciplines en met uiteenlopende materialen. Er wordt onderzoek gedaan naar symbolen, mythes en naar schoonheid. Er wordt gezocht in het verleden naar familiale banden en gebruik gemaakt van gebeurtenissen uit het dagelijkse leven. Er wordt gegrasduind in het onderbewuste om het eigene te vinden. Er zijn schilderijen, tekeningen, foto’s, surrealistische collages, minutieus nagetekende filosofieboeken, touwwerken, speels getekende dagboeken en hangende mobielen te zien.

Deelnemende kunstenaars zijn: Marjolein Kool, Eveline Hardeman, Betty de Vries, Christien van Andel, Emilie Jansen, Marguerite Feld, Brigitte Stark, Luzia Engesser, Angeline Rood, Wendy Tjalma, Marja van Hout, Saskia Wolda, Lenneke Overmaat, Floris van der Veen, Eva Durlacher.

Studio37 is een onderzoeksplek voor beeldende kunst, waar deze kunstenaars werken aan hun persoonlijke artistieke ontwikkeling. Dit alles onder de bezielende inzet van pietsjanke, die de kunstenaar coacht en de reflectie op het eigen werk prikkelt en voedt. De coaching richt zich op onderzoek. Verdieping en persoonlijke verbinding van de kunstenaars met hun werk staan centraal.

Opening: vrijdag 4 november 17 tot 20u (open tot 22u)

Open tijdens de Kunstlijn:

  • zaterdag en zondag 5 en 6 november 11 tot 17u
  • zaterdag en zondag 12 en 13 november 13 tot 17u (finissage 16u)

Studio37, onderzoeksplek voor beeldende kunst

Groot Heiligland 37 (souterrain), 2011 EP Haarlem

www.studio37pk.org | docent en curator pietsjanke fokkema

Gerelateerd

Blijf op de hoogte

Meld je aan voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze exposities, evenementen en ander kunstnieuws uit Haarlem.

Aanmelden