Actueel

Róbert Batykó nieuwe artist-in-residence

Sinds een aantal dagen hebben wij weer een nieuwe artist-in-residence op bezoek bij DOC4, ons internationale gastverblijf en - studio. De komende maanden zal de Hongaarse kunstenaar Róbert Batykó aan het werk zijn in Haarlem. Hij zal nieuw werk maken voor een solotentoonstelling bij 37PK en tevens werk laten zien in een expositie bij Horizonverticaal, die allebei zullen openen op 19 november.

Meer
  • Actueel
  • 9 augustus 2023
Robert Batyko1

Opening Stories & Vibes - Illustratie Biennale

Vrijdag 9 juni van 17 tot 20 uur opent bij 37PK de tentoonstelling Stories & Vibes - Fraaie Staaltjes Muziek x Illustratie. Kunstenaar, illustrator en DJ Gees Voorhees draait plaatjes!

Illustraties kunnen bij uitstek een binnenwereld verbeelden, terwijl muziek de binnenwereld roert en tot de verbeelding spreekt. De kruisbestuiving tussen illustratie en muziek staat centraal in de tentoonstelling ‘Stories & Vibes – Fraaie Staaltjes Muziek x Illustratie’, van 9 juni t/m 6 augustus te zien bij 37PK, Platform voor Kunsten in Haarlem. Met werk van zeven Nederlandse illustratoren en kunstenaars in samenwerking met diverse andere makers.

Meer
  • Actueel
  • 3 juni 2023
The Stroke stills 8

ARTCORE gaat van start

ARTCORE: een Haarlems jongerenplatform en vrijetijdsprogramma rond hedendaagse kunst en design.

Voor jongeren in de leeftijd van 14-20 jaar. Aanmelden kan tot uiterlijk 29 april!

Meer
  • Actueel
  • 19 april 2023
ARTCORE HOLO

Blijf op de hoogte

Meld je aan voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze exposities, evenementen en ander kunstnieuws uit Haarlem.

Aanmelden