Tamasine McNabb

Ik kom oorspronkelijk uit Denemarken maar zowel mijn naam Tamasine en de naam BOKETO komen uit Japan. Ik haal veel inspiratie uit de Japandi stijl en werk graag met natuurlijke materialen, warme, aardse tinten en de techniek van mixed media. BOKETO is Japans voor "the art of daydreaming and getting lost in thought" en dit is precies wat kunst voor mij betekend. Het is een persoonlijke ervaring en is voor iedereen anders; iets waar je naar kan blijven kijken en waar je met je gedachtes in kwijt kan raken.

In 2011 ben ik afgestudeerd als interieur ontwerper maar als visueel ingesteld persoon en een all-round creatieveling is het creëren en maken van kunst altijd een passie van mij geweest en iets wat ik met heel veel plezier doe. Ik ben daarom heel dankbaar dat de kunst sinds 2021 een grotere rol in mijn leven heeft gekregen en dat ik er full-time mee bezig mag zijn. Dit doe ik nu onder de naam BOKETO.art en kijk uit naar de komende jaren waarin mijn kunst en stijl zich verder kan ontwikkelen.

Beeld

Meld je aan als kunstenaar

Met een profiel bij 37PK draag je bij aan de zichtbaarheid van de kunstcommunity van Haarlem en profileer je jezelf bij een breed geïnteresseerd publiek!

Aanmelden