Britte van der Pouw

Hoi! Mijn naam is Britte van der Pouw, een motion & graphic designer in Haarlem. Ik help mijn opdrachtgevers hun verhaal te vertellen en hun boodschap te verduidelijken door middel van infographics, huisstijlen, illustraties en animaties. Ik doe ook veel grafisch werk voor de Haarlemse bierbrouwerij Uiltje. Samen met illustrator Gerben Valkema ontwerpen wij de blikken en alle promotionele uitingen en campagnes die daarbij komen kijken. Wij werken samen vanuit onze studio in De Egelantier.

Nadat ik in 2016 afstudeerde als diëtist verhuisde ik naar Nieuw-Zeeland, waar ik mijn creatieve passie ontdekte en een carrièreswitch maakte. Ik vond werk bij een creatieve studio in Dunedin, waar ik een apprenticeship in Digitale Print heb gedaan. In 2021 ben ik terug verhuisd naar Nederland en ben ik mijn creatieve bedrijf From The Peacock begonnen als ZZP'er.

Beeld

Video

Meld je aan als kunstenaar

Met een profiel bij 37PK draag je bij aan de zichtbaarheid van de kunstcommunity van Haarlem en profileer je jezelf bij een breed geïnteresseerd publiek!

Aanmelden