Arnold-Jan Quanjer

Arnold-Jan Quanjer Msc

Werk

https://quanjercreative.myportfolio.com

Je kan verslag doen van een plek door er over te schrijven. Je kan observeren. Een foto maken. Reflecteren op de aard van het licht en de temperatuur van de kleur. Ik luister, observeer, registreer en componeer.
Het levert een rijke verzameling van interpretaties, reanimaties en beschouwingen op waarbij het zintuigelijke mijn materiaal is. Ik ga op zoek, verbaas me en graaf naar diepere patronen en onverwachte verbindingen. Ik word getroffen door de schoonheid en melancholie van vergankelijkheid en beweeg mee met het ritme van de tijd.
Mijn onderwerpen zijn niet ver gezocht. Ik vind ze vaak vlak onder mijn neus: Een excentrieke tante, mijn saaie tuin, gescheurd behang in mijn ouderlijk huis en mijn huid.
Ik heb geen bedoeling, motto of boodschap. Maar voel wel noodzaak om dingen te maken en anderen deelgenoot te maken van mijn exploraties en verrassende vondsten.

Media

Geluidsontwerp / Compositie
Video
Object/Assemblage
Installatie
Performance

Opleiding

Media Technology: University of Leiden.
Electives as part of this master study: " Gender in Visual Culture " : Film- en Literature Studies at the University of Leiden. " Tactile Research Lab ": at the Art Science department at the Royal Academy of Art in The Hague . "Design for Emotion and Subjective Well-being": at Industrial Design Engineering at the TU Delft.
Web Design: University of the Arts Utrecht, at the department Art Media and Technology.
Lecturer Fine Art in Education, at University of the Arts Amsterdam.
Atheneum: Hervormd Lyceum Zuid Amsterdam.

Beeld

Meld je aan als kunstenaar

Met een profiel bij 37PK draag je bij aan de zichtbaarheid van de kunstcommunity van Haarlem en profileer je jezelf bij een breed geïnteresseerd publiek!

Aanmelden