Stoked gaat verder!

Stoked Haarlem zal ook dit jaar weer hard aan de slag gaan als broedplaats voor creatieve jongeren in Haarlem!

Wat is Stoked ook alweer? Stoked is een creatieve broedplaats voor jongeren in Haarlem en is een samenwerking tussen 37PK en Buurts. Zo worden er atelierruimtes aangeboden in ruil voor maatschappelijke tegenprestatie. Dit betekent dus dat de jongeren geen huur hoeven te betalen voor de ruimte, maar een (kleine) bijdrage doen aan de maatschappij. Denk hierbij aan: het helpen met workshops organiseren, de Stoked ruimte onderhouden, de geplande activiteiten van Stoked promoten of zich inzetten voor een buurtactiviteit. Verder organiseert Stoked exposities, workshops, masterclasses en andere creatieve activiteiten voor jongeren. Stoked is een plek voor ontmoeting, creatieve talentontwikkeling en ondersteuning, een Social Art Lab.

Na een succesvol eerste half jaar aan de Stephensonstraat, is Stoked hard op zoek naar een nieuwe ruimte. Het team van Stoked streeft ernaar om eind 2024 een vaste eigen locatie te hebben. Dit betekent natuurlijk niet dat de werkzaamheden stilliggen! Op verschillende locaties in Haarlem zal Stoked zich de komende tijd laten zien, zoals bij jongerencentrum Flinty's, het Badhuis en het Slachthuis.

Vrijdag 29 maart is Stoked bij Flinty's! Een expo met artwork van BigBoys Productions, live muziek van quirijnnl en foto's van ScubaSnaps. Van 19 tot 22 uur, vrij toegang!

www.stokedhaarlem.nl | @stoked.haarlem

Stoked is een samenwerking tussen stichting 37PK en stichting Buurts

Lees ook

Blijf op de hoogte

Meld je aan voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze exposities, evenementen en ander kunstnieuws uit Haarlem.

Aanmelden