Project Hang Out - Dug Out van de Kapsalon

Dit voorjaar start de Kapsalon, deze keer in samenwerking met het Slachthuis en 37PK, weer met een mooi nieuw project in Haarlem-Oost. In Hang Out - Dug Out gaan jongeren aan de slag met hun eigen buurt met graffiti, fotografie en ontwerpen.

Vanuit het Slachthuis gaat de Kapsalon verschillende workshops Urban Art uitvoeren. Graffiti met de kunstenaar van de murals op het Nagtzaamplein, Munir de Vries, om objecten voor op het Slachthuisterrein te maken. Fotografie met fotograaf Marisa Beretta (die met haar journalistieke werk een prijs bij de Zilveren Camera won) met echte spiegelreflexcamera’s, met uiteindelijk een expositie in 37PK. En het ontwerpen en maken van een prototype van een dug out met een ontwerper. Waar moet deze aan voldoen, waar moet deze staan, hoe zou deze daadwerkelijk een plek in de wijk kunnen krijgen?

De workshops zijn gratis voor alle jongeren tussen 14 en 19 jaar, bij teveel inschrijvingen krijgen de jongeren uit Oost voorrang. Ook heb je voorrang als je ook aan de eerdere workshops hebt meegedaan.

Fotografie Zaterdagmiddag 13, 20, april, 4, 11 en 18 mei Tijd: 14.00-16.00u

Graffiti Zaterdagmiddag 25 mei, 1 juni, 8 juni, 15 juni, 22 juni, 29 juni, 6 juli – Tijd: 14.00-16.00u

Data en tijden kunnen nog aangepast worden als de deelnemers dat voorstellen.
De workshops voor het ontwerpen van de dug-out zullen na de zomer plaatsvinden.

Lees ook

Blijf op de hoogte

Meld je aan voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze exposities, evenementen en ander kunstnieuws uit Haarlem.

Aanmelden