Haarlem Overdrijft in 37PK!

Na een spetterende Haarlem Overdrijft weekender is het tijd om de daadwerkelijke werken ook op het droge te kunnen aanschouwen zonder enige vorm van drijvend middel.

Haarlem Overdrijft is een tweedaagse kunst- en cultuurroute op het water, die heeft plaatsgevonden op 9 en 10 juli. Een vaarroute over het Spaarne en de Haarlemse grachten langs verschillende kunstdisciplines en uiteenlopende objecten. Met onder andere werken van de lokale kunstenaars Phylos Donkertino, Marieke Luthart en Elisabeth Ruijgrok, performances, optredens en voordrachten van Woordenstroom. Kijk hier voor een overzicht van alle deelnemende artiesten.

In het weekend van 22, 23 en 24 juli zal bij 37PK een tentoonstelling te zien zijn van alle werken die voor Haarlem Overdrijft gemaakt zijn. De originele werken zijn niet alleen te bekijken; ze zijn ook te koop. In een veiling op vrijdag 22 juli worden deze werken van jong talent per opbod verkocht. De opbrengsten zijn geheel voor de deelnemende kunstenaars. Hou onze sociale media en die van Haarlem Overdrijft in de gaten voor het laatste nieuws hierover!

Lees ook

Blijf op de hoogte

Meld je aan voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze exposities, evenementen en ander kunstnieuws uit Haarlem.

Aanmelden